add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube
johngerges582
  • 54 months ago

For some reason whenever I try to access the website it loads really really slow.

Every other website loads fine, it's just PCPP.

Comments

  • 54 months ago
  • 1 point

Yeah, same for me.

Reason: Forum Spam

Read more about it here

  • 54 months ago
  • 2 points

These two issues are entirely unrelated.

  • 54 months ago
  • 1 point

Oh ok. Well, at least it's not that.

  • 54 months ago
  • 1 point

Happened to me too!

  • 54 months ago
  • 1 point

Everything loads fine and so does PCPP for me.

  • 54 months ago
  • 1 point

Probably just high server usage, I get this too.

Just wait a while, it should go back to loading at normal speed.

  • 54 months ago
  • 1 point

Based on the time you reported this, it might have been related to some background maintenance we were running yesterday afternoon/evening. Sorry for the inconvenience.

  • 54 months ago
  • 1 point

It must be that, everything is fine now.

[comment deleted]

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube